Fogászat Miskolc | Dr. Fog Bt. - Dr. Suta István fogorvos, szájsebész
HÍVJON MOST: +36 (30) 967-4765
Footer Location 3525 MISKOLC, ATTILA u. 3 Header Facebook Header Twitter

Fogorvost keres?
Jó helyen jár! Fogászatunk heti rendszerességgel végez fogszakorvosi, szájsebészeti, fogászati beavatkozásokat. Rosszalkodó fog? Fogágybetegség? Ínysorvadás? Műfogsor, vagy implantátum? Keressen telefonon, egyeztessünk egy időpontot!
Family Icon
Tudjon meg többet fogászatunkról
Dr. Fog Dentál Miskolc működése.. Fogászatunk 30 éve működik, közel Miskolc város központjához, egy szájsebész fogszakorvossal és egy dentál higiénikus fogászati szakasszisztenssel.. Rendelőnk felszereltsége megfelel az európai elvárásoknak, a fogászati ellátások összes feltétele biztosítva van. Fogászati Rtg., ultrahangos depurátor, lágy lézer készülék, ózonterápiás készülék, rádiófrekvenciás készülék. Rendelőnkben a szájsebészeti rész külön került kialakításra.

Magasan kvalifikált szakembereink, modern csúcstechnológiájú berendezésekkel és anyagokkal, elegáns, nyugodt környezetben várják Pácienseinket.

Szakmailag felkészült, precíz dolgozók..

Dr. Suta István - Szájsebész fogszakorvos

Több mint 30 éves fogászati és több mint 20 éves szájsebészeti gyakorlattal, a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Fül- Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályán dolgozom főorvosi beosztásban. A modern technikák elsajátítása érdekében rendszeresen veszek részt számos szakmai elméleti és gyakorlati továbbképzésen, értekezleten. Munkámban mindig a legmagasabb szakmai igényesség és etikai norma vezérel. Szlogenem: a szakmám a hobbim, a hobbim a szakmám. Beszélt nyelvek angol, német. Igazságügyi szakértőként is tevékenykedek.

Egyéni és bírósági felkérésre igazságügyi szakértői vélemény készítése, jogi tanácsadás

Molnárné Dobos Zsuzsanna - Dentálhigiénikus

Közel 30 éve dolgozom fogászati asszisztensként és 20 éve végzem munkám dentálhigiénikusként Miskolc városában. Fő feladatomnak tartom a bizalom mellett, hogy a paciensek félelem nélkül vegyenek részt a fogászati beavatkozásokon és megfelelő információval ellátva, elégedetten távozzanak otthonukba.
Fogászati rendelőnk tevékenységi körei.. Szolgáltatásaink köre széleskörűen magában foglalja az általános fogászati eljárásokat és szájsebészeti tevékenységeket. Fájdalommentes kezelésre törekszünk és célunk a fogak egészségének megőrzése. Tudjuk, hogy fogai egészségének védelme és megőrzése nem életkorhoz kötött feladat, hanem egy egész életen át tartó gondoskodást és törődést igénylő jó szokás.

Az orvosi diagnosztika első lépéseitől, a fogmegtartó kezeléseken, pótlásokon, foghúzásokon és szájsebészeti ellátásokon át, egészen az implantológiáig, gyermek és terhesfogászati kezelésekig fogadni tudjuk panaszával kedd és csütörtöki napokon, előzetes időpontegyeztetés után.
Az szolgáltatások árazását és bővebb leírást az 'árlista' menüpontban tekintheti meg.
Kapcsolat
Kulcsszavaink
  • ¤ Precíz, gyors diagnosztika
  • ¤ Szakmám a hobbim, a hobbim a szakmám.
  • ¤ Stabil, múltba nyúló szakmai háttér
  • ¤ Együtt az ön szájhigiénéért
Rendelési idő
  • > Kedd: 16:00 - 19:00
  • > Csütörtök: 16:00 - 19:00
  • > Hétvége: Zárva tart
  • > Rendel: Dr. Suta István